Dagens rookiemistake, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Dagens rookiemistake,

Hej på er!

Dagens rookiemistake; tror ni jag hade vattenfast mascara när vi var ute i den fallande snön idag? Såklart inte. Det kändes som om jag skulle vara alldeles randig i ansiktet efter vår promenad, men jag hade klarat mig ganska bra trots allt.

Mitt bland alla ansträngande miner, uppdragna luvor och en himla massa snö stod vi idag och åt lunch ute – som vilken sommardag som helst, haha! Det var inte speciellt kallt ute och vi stod under ett litet tak – men det måste ha sett roligt ut. Folk skyndade förbi för att undvika att bli alldeles vittäckta och där står vi – med varsin korv med mos. Jag skrattar åt bara tanken.

Nu är vi hemma och har storhandlat. Ikväll blir det kyckling och rotfrukter till middag och nyttigare variant på efterrätt.

Ha en fin lördagkväll.

Kram.

korv korvmedmos

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons