Quote:”att städa när man har småbarn är som att skotta när det snöar”, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Quote:”att städa när man har småbarn är som att skotta när det snöar”,

Hej!

Nu börjar jag verkligen förstå vad de menar med att dygnet behöver fler timmar. Jag har aldrig varit så upptagen eller haft saker att göra som när jag blev tvåbarnsmamma. Bara den här morgonen har flugit förbi och jag ska byta blöja, mata, leka, trösta, städa, tvätta, sätta in disk, bädda, äta frukost, jobba och bocka av listorna i min hjärna för att få lite ro. Men jag gnäller absolut inte – det är såhär att ha barn och jag njuter varenda sekund – jag måste bara bli bättre på att planera 🙂 (och jo, Fredrick hjälper till såklart – men vi kvinnor ÄR helt enkelt bättre på allt som har med städning att göra – därför hjälper han mig bäst genom att underhålla barnen istället.)

Jag läste på Filippa Rådin’s blogg häromdagen att “städa när man har småbarn är som att skotta när det snöar” och jag skrattade inombords – det är inte bara jag som plockar upp och undan saker dagarna i ända, haha. Jag älskar hennes liknelse. Kika in hos henne om ni har tid – hon är så härlig och helt otroligt vacker!

Ja, men då ska vi se om vi inte kan börja den här dagen. Jag sitter och dricker kaffe med kokosolja i (testa!) och ska försöka bocka av min inre lista som jag skrev om förut. Idag är det lite Försäkringskassefrågor som jag har och nu i vår ska jag även ta mig an 4 kurser på högskolan – dem måste jag anmäla mig till också. Utöver detta så ska jag förbereda ett litet träningsinlägg till er – det blir väl kul? Lite annan läsning mellan allt barnsnack 😉

Ha nu en fin dag – det är du värd!

Kram.

tulips

// Årets första tulpaner. Så himla vackra! Tack gulliga Evelina! //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. johanna

    Ja det där känner man igen. Och håller definitivt med om att vi kvinnor är bättre på städningen. Tyvärr har jag inte en make som tar hand om barnen så jag kan städa han tycker jag kan göra både och vilket är förbaskat svårt.

Annons