Snabba puckar i onödan, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Snabba puckar i onödan,

God morgon alla fina!

Har ni haft en bra natt? Jag kommer inte ihåg att jag har varit vaken, men vaknade utan amningsskydd imorse som säger annat, haha.

Jag har precis sprungit till BVC med Julia för läkarbesök och trodde jag skulle bli sen, men det visade sig att jag inte skulle vara här förrän 9:20 – inte 9:00 som jag först trodde. Nåja, hellre tidig än sen, och de har ju en massa tidningar för mig att bläddra i medan Julia tar sovmorgon 😉

Dags för mig att andas ut lite. Hoppas ni har en bra start på dagen!

Kram.

Processed with VSCOcam with a4 preset

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons