Overall-tips, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Overall-tips,

God morgon fantastiska ni!

Eller .. morgon och morgon. Här har vi badat, ätit frukost och kollat runt lite vad gäller dagis. Nu börjar ju Elise dagis redan imorgon, men själva dagiset ligger rätt långt bort från var vi bor, så vi har ansökt på nytt och valt specifika förskolor istället. Det blir ju såklart en extra inskolning, men vi får ta den smällen – Göteborg är så överfullt tydligen, att det är svårt att få plats där man önskar. Vi står i kö och väntar helt enkelt 🙂

På tal om dagis så har vi fortfarande en del nödvändigheter som måste köpas och det är det vi ska ge oss ut för att göra idag. Vi behöver bland annat en overall till Elise, men även en ny mysdräkt till Julia nu när jag tänker efter – hon växer ju så det knakar! Har ni några tips på vem som kan ha detta?

Vad väntar vi på? Det är lika bra att ta sig ut antar jag 🙂

Ha en underbar dag!

Kram.

frukost

// Dagens frukost. Valnötsbröd är så otroligt gott ! //

kurragömma

// VI hann inte ens få på sofföverdraget efter att det tvättats igår. Billig underhållning om inte annat, haha. //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons