Göteborgsmamman

Dagens sanning; barnen betyder merän dig,

Hej bästa ni!

Har ni haft en bra morgon? Jag har haft både sovmorgon, hunnit jobba, tränat, duschat och ätit frukost – det måste ändå vara rekord av saker gjorda på en och samma morgon! Nu väntar jag på att min syster ska dyka upp så att hon kan underhålla barnen medan jag städar och Fredrick cyklar, men mest för att få hennes sällskap såklart 🙂

När man får barn gör man precis så som jag gjorde nu och jag tror det är många som kan känna igen sig;
Ni ska få besök. Mamma, pappa, svärföräldrar eller syskon ska komma och du sätter på kaffet. Barnen har precis ätit och fått på sig några kläder ’bara för att’. I huvudet börjar du stapla upp saker som behöver göras och vad som tar kortare och lite längre tid. Saker som du inte hinner med annars. Diska, tvätta, skura, dammsuga och städa undan leksaker. Och så kliver gästerna innanför dörren. Du får en kram och ser att deras ögon letar efter småttingarna. Ja, barnen alltså. De trycker sig förbi dig i hallen och där och då slutar du betyda någonting – det är barnen de kom för! Där och då passar du på att ta fram dammsugaren, dammvippan och vika alla kläder som ligger utspridda. Det är det som är så bra med besök efter att ha fått barn – var det inte kravlöst innan så är det det definitivt det nu.

Nu knackar det på dörren – ha en fin dag älskade ni!

Kram. frulle1

// Äter du så fint som bloggbilderna visar…? //

frulle

// … Eller gör du som jag och rör runt allt i en smet? Det blir ju såå mycket godare, haha! //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.