Ny favorit – Smyckendahls.se, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Ny favorit – Smyckendahls.se,

Hej goingar!

Våren är min fattigaste årstid. Inte för att man köpt ihjäl sig under julen och alla reor, inte för att vi köper extra mycket mat eller för att barnen gör av med fler blöjor. Under våren har nämligen en stor del av mina nära och kära bestämt sig för att fylla år – inklusive mig själv. Av dessa är många överraskande många tjejer och nu har jag köpt så många parfymer och klädesplagg att de nästan kan förvänta sig detta – inte mycket till överraskning då, haha.

Men så kom jag över en sida som säljer smycken online och bestämde mig för att kolla in den lite extra. Nu tror jag bestämt att jag hittat en ny favorit! Smyckendahls.se är en butik som säljer designsmycken på nätet. Jag använder nästan bara armband själv och oftast är de som jag vill ha lite överpris i många butiker och då tappar jag suget direkt. Det ska vara billigt så att man kan köpa mer tycker jag 🙂

Smyckendahls.se säljer både smycken till dam och herr samt unisex. In och hitta era favoriter – här kommer mina! Klicka på bilderna för att komma till produkterna 🙂

Nu är det dags för lördagsmys <3

Kram.

Skärmavbild 2016-01-16 kl. 12.19.40

Skärmavbild 2016-01-16 kl. 12.19.34Skärmavbild 2016-01-16 kl. 12.19.28

I samarbete med Smyckendahls.se,

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons