Att bada med barn, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Att bada med barn,

God morgon på er!

Har ni sovit gott? Haft en bra förmiddag? Vi har haft en lång mysmorgon här hemma med serietittande och en massa bus. Elise är helt tokig och springer fram och tillbaka i huset, stannar och steppar allt vad hon kan, sen skrattar hon och börjar om igen, haha. Så söt! På något sätt har hon lyckats få tag i Fredricks bankdosa – det är nog tveksamt om han kommer få tillbaka den nu ..

Om två timmar ska Fredrick ut och cykla så jag och tjejerna ska nog ta oss in till centrum eller försöka hitta någon lekplats att vara på – det ska tydligen finnas gott om det här i Åhus! Kul!

Igår tog jag och Elise ett långt bad och hade det så mysigt. Vi har ju inte badkar hemma så Elise tyckte nog det var roligt att båda fick plats i samma balja, haha. Att bada tillsammans med sina barn rekommenderar jag starkt – det är verkligen en speciell liten kärleksstund 🙂

Nu ska vi kicka igång dagen här!

Hoppas ni får en fantastisk onsdag.

Kram.

DSC01245 DSC01251 DSC01261 DSC01279

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons