Minälskade kamera, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Minälskade kamera,

Hej på er!

Jag fick frågan om jag inte kunde skriva lite om min nya kamera, så här kommer ett inlägg om min Sony Alpha 6000 🙂

Än har jag inte hunnit testa ens hälften av alla funktioner, men vi börjar sakta men säkert komma överens han och jag. Jag tycker att jag får bättre och bättre bilder för var dag. Bilderna blir skarpa och jag kommer långt på autoläget. När jag fotar close-up så använder jag micro-läget som är skapat just för den typen av kort. Det manuella läget blir nästa steg!

Så jag älskar den. Jag älskar den enormt mycket. Men finns det något negativt att säga om den? Nej, faktiskt inte. Jag är väldigt kritisk när det kommer till kvalité och skärpa i mina bilder, men den här kameran har inte gjort mig besviken en enda gång sedan den blev min. Det är ibland svårt att komma överens om vilket objekt den ska lägga fokus på – men det är nog något jag själv måste öva på tror jag 😉

Vi köpte kameran hos Elgiganten här i Göteborg. I butik är den ca 300:- dyrare, men säger man till så får man samma pris som deras webbpris. Kameran ligger där på 5990:- (internet) och är enligt mig värd varenda krona! Ska man investera i en kamera så kan jag absolut rekommendera den här.

Har ni några frågor? 🙂

Skärmavbild 2016-05-12 kl. 09.26.11

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons