Hej, hej Loppi! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Hej, hej Loppi!

Heeeeej på er!

Vet ni hur grymt det känns att landa här hos LOPPI? Jag blir alldeles rofylld i hjärtat och känner mig riktigt hemma. Det här blir bra ska ni se!

Herregud, vad varmt det har varit idag! Solen har verkligen stekt ordentligt här på altanen och vi har inte gjort så mycket mer än att bara slappat och tagit det lugnt. Mamma och mormor var här en stund på dagen och när vi sitter här ute så knackar en budkille mig på axeln. Ett helt fantastiskt bud med goda ostar, charkuterier, kex och marmelad från Delikatessboxen dukades upp på bordet och vi satt och njöt länge och väl. Så himla lyxigt!

En stund innan mamma och mormor skulle åka hem så passade jag på att åka iväg för att handla det allra nödvändigaste och väl hemma kom jag hem till två sovande barn. Vad gör man då, när båda barnen sover samtidigt? Haha. Jag la mig i soffan och försökte blunda en stund – det var välbehövt 🙂

Vad har ni gjort idag? Jag hoppas att ni haft en fantastisk dag såklart – det är ni verkligen värda.

Nu är det läggdags för 1/4 av familjen 🙂

Kram.

DSC02141

// I månadens delikatessbox hittar du: culatello-skinka, torta di peghera-ost, Saint Andrea-ost, Barnaga kuten-skinka, Ciappe della Liguria-kex (bild nedan), fikonmarmelad, Hjälmareknäcke, choklad med hasselnötter (TO DIE FOR!!), Forme d’Ambert-ost och Pop-a-Cob-popcorn (bild nedan). Så generöst! //

DSC02142

// Kvällsmyset blir popcornen till höger! Läggs i en medföljande påse och micras i 1,5-2 min. //

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons