Göteborgsmamman

Hur får jag henne att låta bli den?!

Hej på er!

Alltså, vi har något av ett i-landsproblem här hemma. Jag köpte ju tofsar till Elise igår just för att Fredrick hotar med att klippa av hennes hockeyfrilla annars, haha. Så jag tänker att vi ska knyta ihop de vackra lockarna i en lite bunt, men hon totalvägrar och sliter av sig den igen. Tofsarna är rätt hårda och går enkelt att få två varv (dock inte tre), men sitter då rätt löst om du frågar mig, vilket gör den lätt att dra av.
Igår avledde jag henne med telefonen, men inte ens den kunde göra några under.

Så vad gör jag? Hur kan jag vänja henne vid att ha den lilla gummisnodden i håret och få behålla hennes fina guldlockar? 🙂

Tack för hjälpen!

Kram.

// Lika lång tid som det tog att ta den här bilden fick den alltså sitta kvar – typ 2 sekunder och därmed rekord. 🙂 // 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.