Världens sämsta föräldrar, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Världens sämsta föräldrar,

Hej på er!

Alltså, jag skäms lite, för jag tror att jag och Fredrick gjort något halvdumt.

När man levt ett par år och använt de ord man vill så blir det rätt svårt att helt plötsligt sluta använda vissa ord. Jag menar såklart alla svordomar och fula ord. Dock ska ni veta att jag inte svor framför mina föräldrar tills jag var runt 23-24 år gammal. Då kände jag mig respektlös och försöker att inte göra om det.

Men strunt samma – det är svårt att sluta helt enkelt. I stort sätt omöjligt, men vi försöker och harklar oss åt varandra om grodan hoppar ur munnen.
Häromdagen hände något och jag utbrast FAN från köket. Nu har Elise snappat upp det här ordet och har använt det 3-4 gånger sedan dess. Hon förstår ju såklart inte vad hon säger, men hur kass tror ni jag känner mig just nu?
Så egentligen är det inte vi som är dåliga föräldrar – jag får nog ta på mig det här tyvärr.

Har era barn svurit eller använt något ord de kanske inte borde? Jag försöker få henne att förstå att man inte säger så, men det är ju i princip omöjligt.

Det är rätt värdsligt egentligen, men jag skäms så jag spricker, haha.

Kram.

DSC02153

// Nyduschad tjej i Fredricks gamla tröja. Är ni avis på tröjan så tror jag inte de säljs mer – den här är säkert 100 år gammal, men Fredrick säger att det är en av de coolaste tröjorna som tillverkats, haha. //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Vernesa

    Jag svär för mycket då jag är uppvuxen i en typiskt om man får säga jugge familj .. Men försöker att inte svära framför barnen men stora killen har snappat upp några ord ( tycker de låter roligt kan inte hjälpa det ) ialf det är svårt när det har varit så “naturligt” i min barndom .. Kämpar faktiskt dagligen med att tänka mig för innan jag svär

    1. goteborgsmamman

      Ja, men det är väl så! Egentligen är det ju bara ett ord, men av någon anledning är det ju inte speciellt ‘fint’ att svära trots allt. Man får helt enkelt försöka träna bort det när de förstår att de orden ska användas varsamt, haha 🙂 Kram på dig! <3

Annons