Godis till barn, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Godis till barn,

Ja, ibland kan Elise få en godis – sue me, haha. Men då måste jag ge en eloge till alla er som aldrig gett erat barn något onyttigt – för där har jag fallit dit ett par gånger när hon ger mig sin trånande blick. Tyvärr vet jag ju hur glad hon blir.
Nu snackar vi kanske 2-3 lysmelk – ni vet de där platta, tunna chokladgodisarna – och eftersom vi själva äter godis så sällan så händer det kanske 1 gång varannan månad. Så ja, jag tycker inte det är någon fara på taket, men försöker ha ett hälsosamt tänk och ge henne bra mat i övrigt 🙂

Hursomhelst. Jag tänkte ge er ett tips på ett annat godis för barn eftersom många barn oftast gillar russin så pass mycket 🙂
Den här fruktasken kommer från Risenta och är fylld med äppel filurer med jordgubbssmak och blandas med russin. Elise tycker det är så gott och jag tycker det är väldigt härligt med något som för en gång skulle inte kladdar 🙂

Har ni något annat bra tips så får ni jättegärna dela med er!

Kram.

IMG_3046

// Superbra mellis/färdkost om du frågar mig! 🙂 //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. goteborgsmamman

      Det kan jag absolut tänka mig, men jag tänker att det är bättre än godis så länge man borstar tänderna noggrant – eller? Jag har ingen aning så jag är bara glad att du flikar in! Elise gillar tyvärr inte russin (eller som tur är då kanske, haha) så vi försöker hitta annat att ge henne – som de här äpplebitarna. Russinen plockar hon bort till bättre dagar antar jag, haha.
      Kram <3

Annons