Så taggad inför vad som komma skall! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Så taggad inför vad som komma skall!

Heeeeej sassy people! (haha, jag är så ghetto!)

Mår ni bra? Har ni haft en bra dag? Idag har jag suttit i telefon med Emile på Nordic Wellness. Emile är PT och vi bestämde möte imorgon kl 14 för att komma igång med min challenge. Jag är så taggad och imorgon ska ni få veta allt!

I övrigt har vi haft en ganska lugn dag här hemma. Vid lunch tog vi en promenad förbi ett stall här i närheten där Elise fick titta på hästarna och skratta när jag matade dem med gräs. Hon kiknade av skratt och trodde inte det var sant att hästen åt upp stråna som mamma sträckte fram.
På väg hem handlade vi och jag hoppades på att Elise skulle somna en stund, men det hände ju inte. Istället kom vi hem, jag ställde vagnen och barnen på altanen, hämtade en smörgås och kom tillbaka till en tjej som slocknat. (Julia sov redan – som vanligt, hehe)

Eftersom det är min sista äta-vad-jag-vill-dag för ett tag framöver så ska vi grilla ikväll. Jag har köpt hem kött och tänkte göra klyftpotatis, vitlökssmör och en god sås till. Snacka om ‘sista måltiden’, haha. Dessutom har jag köpt med en vattenmelon och såna där munk-toppar för att maxa intaget inför invägning 😉

Jag ska plocka undan lite här hemma. Det blir ju lätt så att allting hamnar utanför resväskorna och lite överallt när man inte har sina garderober, men det gör inte så mycket. Vi är ju nästan på semester! 🙂

Kram på er.

DSC02252

// Tofsen fick sitta i flera minuter förut! Fina, fina unge <3 //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons