Första foodboxen intagen, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Första foodboxen intagen,

God kväll älskade ni,

Har ni haft en bra dag? Jag är verkligen mör i skallen, men pigg och alert ändå efter en löptur i det fria. Det var ett tag sedan jag sprang så idag blev det 4,2 km på 21:39. Halva vägen var det riktigt brant nedför vilket betydde rejält uppför på hemvägen. 10% lutning för er som undrar – den skylten hade jag gärna sluppit se, haha. Använder ni er av Strava så kan ni följa mig här – jag tycker det är kul att man kan slå personliga rekord och tävla mot andra. Dessutom är det kul att hålla koll på sin träning 🙂

Nu har jag kommit hem, duschat och ätit min första matlåda. Faktiskt så måste jag säga att den smakade riktigt gott och jag är glad att det var just den jag fick hem två av den här gången. Det här ska nog bli bra ska ni se! 🙂
Resten av kvällen ska vi bara mysa. Jag har gjort citron- och ingefärsvatten som jag ska smutta på och Fredrick har fixat en bra film till oss. Kvalitetstid när den är som bäst.

Ha en mysig kväll finaste.

Kram.

DSC02366

DSC02374

// French Boeuf blev först ut. //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons