Grattis Norge! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Grattis Norge!

Good morning sunshines!

Jag vaknade till strålande sol här hemma och ska man tro vädret så gäller det att ta vara på dagen, för det väntas regn ganska många dagar framöver.

Herregud, vad dåligt jag har sovit inatt, haha. Jag kanske inte borde skratta åt det, men jag kan inte låta bli att se ironin i det hela. Först vaknade jag av en kick i ansiktet, men lyckades somna om ganska snabbt. 30 minuter senare ville Julia ha mat och när jag somnat om för andra dagen, ja, då åkte Elise ur sängen. När jag tröstat henne en stund (och Julia fortfarande sov!) lade jag ner henne i sängen och hon breder ut sig över varenda centimeter. Tror ni jag låg som en orm resten av natten? Haha.

Idag kommer mamma hit vid 13 för att passa barnen medan jag åker iväg till Nordic Wellness på möte. Vi ska prata, fota och jag ska plocka med mig lite smått och gott hem. Eventuellt blir det lite träning efteråt för att kicka igång kroppen – det hade varit skönt! Jag känner mig som en riktig degklump nu när jag inte tränat på länge. Ändring på det!

Vad ska ni göra idag? Det är Norges nationaldag och dagen till ära bjuder jag på Dr Mikaels skämt från Nyhetsmorgon:
– “Vad heter de två mest kända läkarna i Norge?”
– “Magne Syl och Alve Don.
Haha, så roligt!

Nu ska vi kicka igång dagen! Ha en härlig tisdag!

Kram.

 

DSC02287

// Snuttisar <3 //

DSC02297

// Haha, Elise tyckte att kusinens hårband var fint och ville också testa. //

DSC02300

// Jag är verkligen så svag för grillat! Mums! Ni behöver inte kolla på köttet – vi är inga vana grillare än, haha! //

DSC02302

// Något vi är vana dock är gotteätare 🙂 // 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons