Nu kör vi Food Box Challenge! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Nu kör vi Food Box Challenge!

Hej på er!

Äntligen hemma igen och sista smörgåsen på en månad är intagen. Nu tänkte jag nämligen presentera utmaningen som den här tjejen kommer genomgå och jag hoppas jag kan sprida både hopp och en hel del motivation på resan! 🙂

Jag är verkligen den tjej som har minst pli på sig själv när det kommer till kost och träning egentligen, även om jag älskar både att träna mycket och äta nyttigt. Jag gillar dock livets goda och på sistone har jag föredragit lata hemmakvällar framför en löprunda – men vem har sagt att man måste välja!

Nu har jag dock fått möjligheten att hoppa på Nordic Wellness Food Box Challenge och det finns inte en anledning till att tacka nej! Jag har fått hem lunch och middag för 30 dagar, kostschema över frukost och mellanmål och ett träningsschema som är anpassat till mig och min vardag. Vi har dessutom gjort en kalipermätning för att se resultatet när månaden är slut! Jag är verkligen så peppad och kommer såklart att göra mitt allra bästa 🙂
Är det här en utmaning för dig? Vill du få kontroll över maten, tappa vikt eller köra en sista minuten-beach 2016? Nordic Wellness söker nu 10 st som vill gå ner 50 kg tillsammans! Ansöker gör du här och innan den 25 maj! Lycka till!

Då kör vi – Food Box Challenge – bring it!

Kram.

DSC02321

// Galet utmanande och  kul! //

DSC02324

// Boxarna kommer i 9 olika smaker. //

DSC02326

// Food box-lådorna är frysta så jag kommer hämta 10 i taget för att få plats här hemma 🙂 //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons