Missa inte mig hos Nyheter24! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Missa inte mig hos Nyheter24!

Hej på er goingar!

Regnet fullständigt öser ner utanför fönstret så dagens träning blir istället veckans vilodag om det inte avtar snart 🙂
Har ni haft en bra dag? Jag började ju den här dagen med att ha prov som sagt och under tiden jag sitter där så ringer fotobutiken och säger att mitt nya objektiv kommit. När provet var klart drog jag på mig annat än myskläder, bäddade ner barnen i vagnen och hoppade på bussen mot stan. Det blev en snabb vända till butiken och på vägen hem igen mötte vi upp Fredricks föräldrar för glass på Triumf (oroa er inte – jag har inte fuskat, haha – hur gott glass än hade varit!).

Det är dags för mat igen och sen får vi se hur vädret ser ut – kanske blir det en kvällsrunda om regnet avtagit.
Jag måste berätta en annan rolig nyhet förresten! Nyheter24 har uppmärksammat inlägget jag skrev om att dela på ansvaret som föräldrar och ni kan hitta det här om ni vill läsa. Dela gärna om ni vill! 🙂

Mat var det och gott ska det bli!
Ha en fantastisk kväll och heja Bianca och Elisa som kommit till final i Let’s dance – vilka tjejer!

Kram.

IMG_3181

// Världens snällaste farmor och farfar köpte glass till Elise. Blåbär var favoriten! //

DSC02412

// Nytt objektiv till min Sony A6000 🙂 // 

DSC02416

// Mys hos farmor <3 //

DSC02424

// Snabb test av objektivet på en snygg kille <3 //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons