Sluttenta marknadsföring, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Sluttenta marknadsföring,

God morgon!

Hoppas ni har sovit gott och är utvilade för idag är det freeeeedag! Jag tycker verkligen att den här dagen dansar i mina öron och att det är något speciellt med just fredagar. Alla känns så himla glada och tacksamma för ledigheten som komma skall och det kan firas med fika, tävlingar på jobbet eller bara ett glatt humör!
Hur märker du av att det är fredag? Vad gör du för att fira den här dagen? 🙂

Mellan 9-14 idag så har jag sluttenta – så avslutar jag min vecka, haha. Jag håller tummarna för att det ska gå bra även om kursen varit svår. Mamma kommer hit och stöttar mig med barnen en stund efter att provet börjat så att jag kan gå all-in mot slutet och slippa byta bajsblöjor, haha 🙂

Ja, men då kickar vi igång dagen tycker jag!
Hoppas du får en underbar dag!

Kram finaste ni.

Bild 2016-05-17 kl. 08.30

// Morgonpigg tjej, haha. //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons