Har du en blogg? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Har du en blogg?

Hej!

Jag är så glad för att ni tar er tid till att läsa, kommentera, gilla eller bara kliva in här och se på bilderna – MER än glad!
Därför tänkte jag att det kunde vara en fin grej att hylla er, mina läsare, och dela med mig av era bloggar i ett inlägg. Alla som kommenterar sina bloggar i kommentarsfältet kommer finnas med i listan – här glömmer vi ingen! 🙂

Så kommentera på – släng iväg era länkar så sprider jag dem vidare!

Kram till er goingar!

Bakgrund

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Vilken rolig idé Malin, du har en underbar blogg och jag är mer än gärna med på den VIP-listan 😉

  http://mittglammigaliv.se/
  Jag bjuder på glimtar från det glammiga livet från hetsätande preggo till fullfjädrad lattemorsa, och allt däremellan. Det vill säga en gnutta pinsamheter, ett gäng nyttiga favvorecept, några pysseltips, en del inredningsinspiration, ett och annat barn/bäbisbus och förhoppningsvis bjuder jag även på ett gott skratt eller två ♥

 2. Sara | Stor Blir Liten - igen!

  Men gud så kul!
  Jag har bytt fokus på min blogg från bebis/föräldraskap till viktminskning och träning. Har gjort nästan samma resa 2010 när jag gick från 115 kilo till att debutera i Bodyfitness 2014. Nu måste jag ta mig i form igen, inte det lättaste alltså….
  Kram på dig

 3. Alexandra

  Jag brukar läsa din blogg. Nu bloggar jag bara om recept inom mat-bak även om jag har tre barn (-09, -14, -15) och älskar träning speciellt löpning. Startar alla dagar (utom söndagar) med ett träningspass runt 5 på morgonen innan barnen går upp. Så älskar god mat och träning 😀

  1. goteborgsmamman

   Åh, vad roligt! “bara” om recept mat och bak, haha! Det är inte så bara – jag är en riktig sucker för just mat och godsaker!
   Härligt att du är så otroligt aktiv – heja dig!
   Massa kramar <3

 4. Sara

  Här kommer min som snart är tio år gammal!
  http://www.sara1.devote.se

  Sjuksköterska på akutmottagning i Göteborg. Har en tiomånaders flicka och bor tillsammans med sambo i Kungsbacka. Har spelat mycket handboll genom åren och älskar löpträning. Väl mött!

Annons