Testagram, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Testagram,

Hej på er härliga ni!

Hoppas ni har haft en fantastisk dag. Idag märks det på mitt humör att jag äter lite mindre än vanligt – jag är som en tekanna på spisen på väg att koka över. Men det är bara att skratta lite åt det och ännu mer åt min förklaring för Fredrick när jag sa att det påminner om PMS – hur skulle han kunna veta hur det känns?! Haha.

Nåja, vi har haft en bra dag iallafall och fått paket från Testagram som jag och tjejerna hämtade ut vid lunch. Posten ligger inne i stan och det tog oss 1,5 h att åka fram och tillbaka – uthämtningen inkluderad – men då sov båda barnen hela tiden. Lyx!
Men jag måste få säga att det var  värt resan – det här paketet var verkligen i vår smak! Jag älskar att hämta ut saker på posten och jag är ett stort fan av överraskningar, så att prenumerera på Testagram är verkligen ett hett tips om du är som mig 🙂
I boxen fanns denna månaden:

  • Appletiser – en äpplejuice utan tillsatt socker skapad av Coca-Cola.
  • Colgate Max White Expert White – en tandkräm som ska återställa gula tänder. Perfekt för en kaffedrickare som mig!
  • Nivea Cream Care Facial Cleansing Wipes – våtservetter som rengör på djupet och även tar bort vattenfast make-up. Luktar ljuvligt!
  • Nivea Sun Kids Pocket Size – ett solskydd för barn som inte kladdar, absorberas snabbt och ger omedelbart och långvarit skydd 🙂 Och jag som skrivit upp detta på inköpslistan!
  • Lipton Amazingly Grey – ett svart te med smak av bergamott och citrus. 100% Rainforest Alliancecertifierat.
  • Skittles Wild Berry – en av mina favoritgodisar är just Skittles! Här med smak av blåbär, körsbär, hallon och mix av äpple/björnbär och jordgubbe/kiwi.
  • Bliw kök – specialgjord för att ta bort oönskad doft från händer. Doft av lime och vildtimjan och passar perfekt i köket för att få bort lukten av vitlök och fisk!
  • Nutrilett Breakfastbar Apple & Cinnamon – En krispig bar med högt innehåll av protein och fiber med quinoa, havre, äpple och kanel. Perfekt som mellanmål!

Nu ska det testas här hemma så kommer recensioner lite längre fram 🙂

Dags för middag! Ha en härlig kväll <3

Kram.

DSC02626

// Månadens Testagram. //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons