Sa du 7 gram? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Sa du 7 gram?

God morgon!

Har ni sovit gott?

Jag har varierat min frukost idag. Hittills har jag ätit gröt varje dag, men idag följde jag min PTs schema och kokade 4 ägg, tog bort äggulorna och smörade 3 knäckemackor med 7g smör. VET NI hur lite 7g smör är? Tänk dig när du sitter där vid köksbordet och gröper ur det sista smöret innan paketet ska slängas. Ser du det som är kvar där i? Det är ungefär dubbelt så mycket som 7g om inte mer. Jag skämtar inte – 7g använder jag kanske till en halv macka i vanliga fall – här ska det räcka till 3?!
Nåja, bara att äta och vara glad.

Idag lyser solen så starkt här hemma att Julia trodde det var morgon klockan 6:30. Jag gav henne lite mat, drog henne tätt intill mig och vi somnade om båda två. Fredrick åkte till jobbet för en stund sedan och vi andra ska ta en tripp till Borås Djurpark.
Jag är den som är mest exalterad, men  tänk om Elise visste vad som väntade?! Då hade hon aldrig sovit vid den här tiden utan istället stått och hoppat av glädje att det är idag vi ska dit.

Nu ska jag häva i mig en stor kopp kaffe för att döva smaken av ägg.

Hoppas ni får en fantastisk dag!

Kram.

DSC02651

// Lilla guldkornet spanar när mormor knappar på datorn. <3 // 

IMG_3254

// Snälla, dela med er av lite fina grejer på era bloggar/instagram och tagga mig gärna – jag måste få se någon hotellfrukost, god smoothie eller något som INTE är tråkigt, haha! //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons