Vad sägs om lite kosttips? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vad sägs om lite kosttips?

God morgon!

Mår ni bra? Har ni sovit gott? Jag älskar verkligen att veta att ni sitter där bakom datorn, surfplattan eller mobilen och även om det inte alltid blir så mycket gensvar på de här frågorna så trivs jag med tanken på att ni själva får en chans att känna efter hur ni mår just idag 🙂

Här hemma har vi ganska nyligen stigit upp och vi har precis fått i oss frukost. Det slog mig att jag bara har den här veckan, nästa vecka och två dagar kvar på min Foodbox Challenge och helt plötsligt ser man ett slut på den här resan. Det känns galet men jag är glad för den här förändringen i livet och efteråt kommer jag absolut att kunna hitta en balans på egen hand 🙂 Så skönt!
Jag tänker förresten att jag kanske skulle skriva ett inlägg med lite kosttips till er – hur låter det? Isåfall kommer det upp i veckan 🙂

Idag kommer min syster hit och myser lite. Lite senare åker hon med mig och barnen in till stan och tar hand om dem medan jag vaxas och på vägen hem ska det hämtas ut paket om allt flyter på som det ska 🙂

Vad ska ni hitta på idag? Har ni några roliga planer för veckan? 🙂

Kram goingar och ha en fantastisk måndag!

DSC02786

// Elise passade på att yoga lite ute i solen igår 🙂 //

DSC02787

// Mellanmålet efter träningen igår; bananpannkaka gjord på 1 ägg och 1 banan. Mums! //

DSC02790

// Eftermiddagstupplur <3 //

DSC02792

// Myskväll deluxe. <3 Julia ser lite ansträngd ut, men hon var faktiskt glad, haha! //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annica

  Här har jag haft begravningen i helgen för min pappa. Så det har varit rätt känslosamt hela helgen. Och så komma hem till maken och de två stora barnen som blev hemma – det blev såå otroligt skönt. Och vilken mors dags-“gåva” – att få vara med alla sina barn. 😀 Det fick min mamma känna av i helgen, alla 6 syskon var hemma, samtidigt. Har nog inte skett på minst 10 år tror jag vi räknade ut det.

  Idag åkte dock maken bort och är borta på jobb i en veckas tid. Så känslosamt det med. Jag är ett känslosamt vrak nu känns det som.

  1. goteborgsmamman
   goteborgsmamman

   Men älskade du, jag beklagar <3
   Har du barnen hemma den här veckan så passa på att mysa med dem och är du ensam så unna dig sånt som du kanske inte hunnit med tidigare. En vecka går superfort, men jag vet hur det känns – att vara ensam är det värsta jag vet. Du klarar det här – vad är en vecka om 100 år?
   Du finns i mina tankar <3 Kram!

Annons