Göteborgsmamman

2 veckor kvar,

Hallå!

Har ni haft en bra dag hittills?

Idag är det exakt 2 veckor sedan jag var hos min PT Emile för första gången. Det var alltså för två veckor sedan jag började med min Foodbox Challenge och tiden har gått överraskande fort!

Igår kväll kom suget efter bakning över mig och jag låg och kollade på massor med klipp där Leila och Roy Fares bakar när jag skulle sova. Och då menar jag många, många klipp, haha. Jag tror det är själva bakningen jag är ute efter och kanske inte riktigt själva ätandet. Eller? Haha.

Nåja, det är ju faktiskt bara halva tiden kvar och det ska jag lösa utan problem! Jag vet att vågen gått nedåt, men det är svårt att veta hur mycket eftersom det är två olika vågar då såklart 🙂 Vi får se helt enkelt! Jag tycker det ska bli roligare att se om det gett något resultat på fettmätningen – det återstår att se!
Dessutom har jag fotat före-bilder och lovat mig själv att inte titta på den förrän Dagen D. Pirrigt!

Ha en härlig kväll goingar.

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.