Bakboxen: Hi-hat Cupcakes med nötkrämsfyllning, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bakboxen: Hi-hat Cupcakes med nötkrämsfyllning,

I samarbete med Bakboxen.

Hej på er!

Igår fick jag hem ett otroligt gulligt paket i rosa och vitt – så gullig kombination!
Paketet kom från Bakboxen och innehöll en himla massa ingredienser för att kunna göra Hi-Hat Cupcakes med nötkrämsfyllning! Alltså hörrni, hur gott låter inte det? Jag tänkte att jag skulle passa på att baka dessa till midsommar – tror det verkligen de skulle gå hem 🙂

Bakboxen är ett företag som skickar ut just sånt här; inspiration och tillbehör för att alla ska kunna baka och bli en mästare på bakverk!
Jag är verkligen ett totalt bakfreak, men sedan jag träffade Fredrick så har vi haft så mycket annat för oss att jag inte hunnit med denna underbara hobby. Vi fick ju barn ganska snabbt och ja, då finns det inte särskilt mycket tid över, haha.
Men nu är det baskimej ändring på detta – här ska bakas!

Nu är jag riktigt sugen på att göra mina första cupcakes – ett bakverk jag aldrig gjort förut.
Resultatet kommer vid midsommar – missa inte det!

Kram <3

DSC02799

DSC02809

DSC028082

// Jag älskar när företag lägger ner lite extra tid och kraft på att paketera det fint och använda fina boxar – något Bakboxen lyckas superbra med! Tusen tack Bakboxen för att ni ger mig tillbaka inspirationen 🙂 //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. goteborgsmamman
   goteborgsmamman

   Jag längtar såå efter att få baka! Tänk hur mycket jag kommer smälla i mig efter den här dieten? Haha.
   Kram <3

Annons