Göteborgsmamman

Filmtajm & Dekorplast,

God morgon!

Åh, vilken härlig dag och morgon det här har varit. Strax efter 7 vaknade jag av att Julia låg och sprattlade bredvid mig. När jag vänder mig mot henne så skiner hon upp och jag möts av världens största leende – underbara unge! Hon är verkligen alltid glad *peppar peppar*, haha. Hon har dock fortfarande lite svårt att komma till ro när hon ska sova, men det släpper väl så småningom 🙂

Den här veckan skulle det vara strålande sol varje dag när vi kollade vädret i helgen, men idag är himlen täckt av mörka moln och Nyhetsmorgon avslöjade regn och åska vid 14-tiden. Nåja, det är mysigt det också även om planerna ändras en del då såklart. Jag ska se om vi inte kan hitta någon bra film att se på och sedan krypa upp i soffan alla tre – så mysigt!

Vad ska ni göra idag? Jag har förresten beställt hem lite dekorplast som levereras lagom tills att vi kommer hem i helgen – då har jag en himla massa pyssel på gång – det var ju så längesen! Håll utkik 🙂

Nu ska vi busa och mysa lite här hemma.

Kram <3

DSC02826

// Dagens frukost; gröt med hallon, jordgubbar och mjölk – mums! //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. goteborgsmamman

      Jag köpte mina på vinylahem.se – de hade mönstret jag letade efter 🙂 79:- för en rulle som var 45 cm bred. Längd vet jag faktiskt inte. Någon meter kanske?
      Kram <3