Bilder från gårdagen, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bilder från gårdagen,

God morgon fina!

Har ni sovit gott? Elise har sovit med Fredrick de två tidigare nätterna, men inatt var hon tillbaka inne hos mig och Julia – så mysigt och nu när hon sover igenom hela nätterna (!) så sover vi alla tre lite bättre.

Gårdagen var så mysig på många sätt. Det var varmt och solen kikade fram lite då och då. Jag och tjejerna tog en promenad bort till hagarna här borta och hälsade på hästarna innan vi gick vidare. Väl hemma från promenaden så körde jag lite hemmaträning och när Fredrick kom hem så gav jag mig även ut på en löptur. En riktig träningsdag!

Dock, det stora d-o-c-k, så hade Julia en förfärlig dag. Hon var gnällig från att hon vakna tills att vi la oss igår kväll. Det var ett riktigt påfrestande gnäll, men jag antar att det är fler tänder som är påväg. Samma ursäkt varje gång, haha.

Idag kommer mamma hit och umgås lite. Känns som om det var en evighet sedan trots att det bara var någon vecka! 🙂

Dags att kicka igång den här dagen! Ha en härlig onsdag.

Kram. <3

IMG_3339

// Två trötta tjejer på promenad. //

IMG_3347

// Svett är fett on fire har jag lärt mig, haha. //

IMG_3350

// Julia fick inte låna Elises bok så jag frågade om hon kunde visa henne istället – det gick mycket bättre, haha 🙂 <3 //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons