Little blue dress, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Little blue dress,

Hej på er fina ni!

Hoppas ni har haft en fantastisk dag med massor av sol 🙂 Fram till runt 15-tiden så hade solen pressat på bra här hemma och det var nästan svårt att veta vad jag skulle ta på barnen när vi skulle till affären. Klänningar fick det bli och sedan en klick solkräm på Elise och skynke över vagnen för att täcka Julia. Jag har hört att bebisar har ungefär 4 gånger så tunn hud som oss vuxna – kan det stämma? I vilket fall så tycker jag man ska vara rädd om de små och deras hud <3

Imorse körde jag ett stenhårt 40 minuters träningspass här hemma i vardagsrummet och det känns fortfarande i kroppen – så skönt! Ibland får man helt enkelt bara till det och det kommer fram lite jäklar anamma – eller hur?

Den soliga dagen till ära har jag faktiskt burit klänning och en av mina absoluta favoriter när man kommit in i ett semestermood. Den är verkligen bara att dra på och man slipper bh – det är mycket värt tycker jag, haha! Dessutom är den löjligt bekväm.

Nej, nu är det dags för kvällsmys – jag är supertrött! Ha en fin kväll.

Kram.

DSC02856

DSC02862

DSC02863

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons