6 Juni, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

6 Juni,

God morgon och grattis Sverige!

Hoppas ni har sovit gott. Är det någon som följer Nyhetsmorgon för tillfället kanske? Klockan 10 ska de visst filma från slottet och jag känner mig som en riktig dam som tycker att det kommer bli roligt, haha. Vi hinner dock bara titta en kort stund för sen blir det till att möta upp Fredrick vid sjön och bada lite 🙂 Jag tänker att jag ska ta med någon fin picnic och en mysig filt som vi bara kan mysa på.
Efter badet promenerar vi nog hem till Fredricks föräldrar och säger hej till dem efter deras semester.

Har ni något för er idag? Det är ju självaste Nationaldagen och jag förstår att många firar den med fest. Jag tycker oftast att – trots ett år av mental förberedelse – så kommer de här dagarna helt otroligt snabbt och det är sällan vi har hunnit planera något. Det måste bli ändring på detta – att förbereda och planera kalas är det roligaste jag vet! (Ni vet ju att jag är lite smått besatt av bakning, haha)

Hoppas iallafall att ni får en fantastisk dag, vad ni än hittar på. Nu ska vi packa kappsäcken och bege oss om en stund. Men först: slottet!

Kram <3

DSC02903

// Sommarfrukost imorse. //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons