Julia 6 månader, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Julia 6 månader,

Hej på er!

Vet ni vad? Igår blev Julia hela 6 månader. Jag biter mig i tungan för att säga att tiden går fort, men ja, det gör den.
Egentligen går ju tiden precis lika snabbt som förr såklart, men dagarna är så fullproppade att det känns som om dygnet blivit av med ett par timmar 🙂

Hursomhelst, igår hade det alltså gått ett halvår sedan vi fick vårt andra barn och vilken underbar tid det har varit. Jag tycker vi sammanfattar lite!

 • Julia har redan storlek 80 vilket är helt galet. Jag tror mycket beror på att Elise hade så fruktansvärt mycket sommarkläder i de här storlekarna att jag är mer bekväm och tar på henne någon storlek för stor istället för att köpa nytt 🙂 Sen är hon ju redan rätt lång och det syns inte att det skulle vara någon storlek för stort, haha 🙂
 • Hon kryper och kryper och kryper och kryper. Eller, hon hasar sig mest framåt, men det går fortare och fortare. Elise tycker såklart att det är jättespännande och kryper gärna bredvid – tills hon tycker det går för långsamt, haha.
 • Tänder. Det har fortfarande inte kommit några fler tänder. Hon fick 2 stycken när hon var 3 månader (!), men sen stannade det där.
 • Julia är väldigt mycket mer famn-tokig än hennes syster var. Hon vill gärna vara uppe hela tiden och nöjer sig inte länge ensam på sin filt. Det är såklart supermysigt, men också rätt krävande när man inte får så mycket tid över till annat som man kanske önskar 🙂
 • Jag älskar hennes ögon. Jag älskar ju allt med henne såklart, men hennes ögon är så stora och har så mycket liv i dem vilket är helt fantastiskt. Fredricks pappa säger att hon fått mina ögon så jag får väl helt enkelt ta åt mig äran, haha.
 • Hon är fortfarande världens gladaste bebis och ler och skrattar 99% av sina vakna tid. Den sista procenten är när hon är hungrig eller trött – då är hon inte en solskenshistoria kanske, hehe.
 • Julia snackar mer än hennes pappa. Hon ligger och övar sig massor, högt som lågt och skrattar åt sig själv.
 • Hon har börjat förstå vitsen med att leka med sin syster. Elise kör runt henne i gåstolen och de tjuter av skratt – så härligt!

DSC03030

DSC02999

DSC03022

DSC03024

// Du ger oss så mycket lycka, älskade Julia <3 //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lia

  Jag är övertygad om att tiden faktiskt går snabbare efter och med barn – någon har helt klart fifflat med klockan! Önskar er en fortsatt fin dag och hoppas ni mår bättre snart!

 2. Annica

  Vilka ögon hon har! 😀

  Min minsta är nu (två veckor sedan vi var på BVC) 62 cm lång. Och blev i förra veckan 5 månader. :p Meeen.. Tänk då att båda hennes storasystrar var 69, respektive 71 cm när de fyllde 1 år. Så, hon är ju så sett redan längre än vad de var i samma ålder som hon är i nu. 🙂

  Äldsta – Samantha är 3 år och 2 månader gammal, hon var förra veckan 87 cm lång och 11 kg. 😛 Mellantjejen, Mary, var 81 cm i höstas (november) och vägde i förrgår 10,6 kg. 🙂 Nu 2 år och 1,5 månad gammal.

  1. goteborgsmamman

   Haha, taaack! <3
   Ja, men då har hon ju att brås på 🙂 Haha, jag älskar att Elise är lika lång som din äldsta är nu typ och då är hon bara 1,5 år! Kram going!

Annons