Dagens mat och shopping, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Dagens mat och shopping,

Hej mina fina!

Hoppas ni har haft en alldeles underbar dag. Jag och tjejerna har haft en mysig dag i solen på stan, men det är ju verkligen inte så varmt trots allt solen legat över staden hela dagen. Vinden är lite kylig och därför har det varit både jacka och kofta på mig och Elise hela promenaden. Vi gick förbi KappAhl på avenyn och fyndade en skinnjacka till Elise och en t-shirt för att jag tycker hon har för få. Det är ett sånt där plagg som man tror man har mängder av, men rätt var det är så är det fläckar som inte försvinner i tvätten på varenda en, haha.

Vad har ni haft för er? Nu har vi precis fått i oss middag och tjejerna har badat och jag duschat. Det är verkligen så himla mysigt att se hur Elise leker där i vattnet och jag längtar tills Julia kan göra samma sak – tills dess njuter jag av att få bada min lilla skrutt <3
Åh, vet ni vad! Jag klarade min offentlig ekonomikurs idag också – betyget låg i min inkorg när jag vaknade imorse och jag är verkligen så förbaskat stolt över mig själv! 🙂

Imorgon väntar event och födelsedagskalas! Vad det är för event får ni se imorgon – jag vet att Elise kommer gå i taket!

Ha en underbar fredagkväll <3

Kram.

DSC03031

// Fredrick fick avnjuta makaroner och köttfärsås till middag .. //

DSC03032

// … men jag fick Foodbox och det är inte fy skam! Rätterna är faktiskt goda! //

DSC03044

// Hur söt är inte den här t-shirten till Elise! 50:- //

DSC03045

// Elise är en riktig Grease-skådis i sin skinnjacka! Så cool! 150:- på KappAhl. //

DSC03047

// It’s all about the details, höhö 😉 //

DSC03052

// Barnen får kläder – mamman får en bak-bok/tidning. //

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons