En personlig vinst, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

En personlig vinst,

God morgon solstrålar!

Hur mår ni? Tänk att det är fredag idag – har ni några planer? Kanske ska du kolla första EM-matchen idag, eller väntar du som mig tills på måndag när Sverige intar plan? Jag är verkligen noll komma noll noll intresserad av fotboll (det säger man inte framför svärfar, haha) men det är ju verkligen en folkfest det här! Vi har dessutom lyckats plocka ihop 15 koder till en EM-fotboll hos Coca Cola, så den kommer ju förhoppningsvis finnas med ett tag framöver, haha 🙂

Här hemma fortsätter sjukstugan. Fredrick ligger utslagen i sängen och min hals svider fortfarande – så  tråkigt! Jag tog en promenad igår för att ändå komma ut och röra på mig, men det är tråkigt att inte kunna ge järnet nu de sista dagarna av Foodbox. Nåja, jag är supernöjd ändå och längtar till invägningen på måndag! 🙂

Som ni förstår så händer det inte mycket här idag. Jag gjorde en supergod choklad- och bananmilkshake till den sjuke här hemma igår och när sugröret mest sög upp luft mot slutet så vågar jag ge er receptet – den var tydligen en hit! 🙂 Det receptet hittar ni senare och är ett perfekt fredagsmys eller lördagsgodis 🙂

Nu ska jag ta en varm kopp te här hemma. Hoppas ni får en härlig dag!

Kram.

DSC03034

// Recept kommer upp senare idag! //

DSC03040

// Morgonens inte så ovanliga frukost 🙂 //

IMG_3545

// Gårdagens promenadoutfit 🙂 //

IMG_3558

// Vi tog en sväng förbi Nordic Wellness och det var en trött tjej som satte sig i soffan. Det här är en personlig vinst för mig – att ha ett barn som känner så bekväm att hon kan somna i stort sätt varsomhelst. //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons