Rosa moln och smarrig islatte, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Rosa moln och smarrig islatte,

Hej på er världens bästa läsare!

Hoppas veckan har börjat alldeles grymt för er och att ni känner er taggade för kommande dagar.
Vi har tillbringat dagen på BVC och Nordic Wellness. Julia fick sitt andra vaccin och blev tröstad av storasyster efteråt. Elise älskar verkligen att vara med på barnavårdcentralen – det finns ju miljoner nya leksaker där, haha.

Jag svävar fortfarande på moln efter att ha kollat mina före- och efterbilder imorse och fick det svart på vitt när jag hade invägningen hos Emilé idag. Det är verkligen med enorm tacksamhet jag avslutar den här resan och bär med mig allt jag lärt mig för att köra vidare på egen hand. Emilé har varit en otroligt duktig PT och haft svar på alla möjliga frågor som jag haft. Tusen tack! Ikväll skickar han alla siffror till mig så de kommer upp i ett inlägg lite senare 🙂

Här hemma pågår bakning i stora lass och jag sitter och funderar på vad vi ska vilja tänkas äta till middag. Mina absoluta favoriter här i stan är Adam’s café (en bit utanför centrum med såååååå goda sallader! To-die-for) och Efessos Taverna som också ligger bilavstånd från där vi bor, men som också är värt att åka till för grekisk mat. Vad tycker ni? Båda är 10/10 poängare, så det är egentligen hugget som stucket, haha.

Nu ska jag och Elise avsluta vår tebjudning här hemma och gå ut till vår sjuka pappa. Han kommer nog bli glad att efterrätten är tillägnad honom idag 😉

Kram på er.

DSC03133

// Hemmagjord islatte. 🙂 Gjord på 2 espressoshots, 3 dl mjölk, isbitar och 1 tsk vaniljsocker. //

DSC03134

DSC03135

// Världens goaste unge. Gjord på kärlek <3 //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons