Dagen i text och bilder. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Dagen i text och bilder.

Hej på er!

Är klockan redan 18:30?! Den här dagen var till en början i stort sett oplanerad, men sen blev det både långfika och en löprunda innan jag satte igång med att göra köttfärslimpa till middag. Jag är en liten sucker för husmanskost och det är antagligen det som kommer ge mig mina kg tillbaka, haha. Skämt å sido, men det är verkligen gott!

Vid lunch idag träffade jag Linda från Glamma. Vi tog en fika på två hela timmar och jag måste säga att det kändes som om vi känt varandra hela livet – hon var  himla mysig att umgås med! Sådär lugn men ändå full av energi som jag gillar. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord; från resor till event till hur livet med barn kan se olika ut. Tack för en underbar stund! Linda hade – som om hennes sällskap inte var en present nog – med sig lite gåvor till mitt svall. Skönt med återfuktning till håret – TACK!

När jag klev innanför dörren hemma så möttes jag av Fredricks föräldrar som var här och hälsade på. Vi satt och pratade en stund innan jag tog på mig löparkläderna och körde en runda på drygt 8 km. Något jag verkligen märkt att jag har förbättrat på sistone är min kondition – det är sån enorm skillnad och varje löppass gör att jag vill ge mer och mer, att jag ser hur lite som behövs egentligen för att bli snäppet bättre. Kul!

Nu har vi precis ätit middag och ska mysa till det lite här hemma – utan godis ikväll, haha. Gårdagen var nog.

Hoppas ni får en härlig tisdagskväll.

Kram.

DSC03145

DSC03152

DSC03154

DSC03155

DSC03159

DSC03161

DSC03146_2

// Underbara tjej! Tusen tack för idag <3 //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons