Stort tackälskade ni. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Stort tackälskade ni.

God morgon!

Först av allt vill jag bara skicka miljoner tack för att ni är så otroligt snälla, goa, härliga och underbara som tar er tid till att skicka ut så många fina ord och kärlek! Jag blir alldeles varm i hjärtat av att läsa era kommentarer och lycklig rakt in i själen. TACK!

Vi har precis ätit upp vår frukost här hemma och det är snart dags för mig att hoppa in i duschen. Idag har vi mycket planerat och det blir en något stressig förmiddag. Vi ska packa för att åka hem till min pappa över helgen och jag tänkte att jag skulle fått städat innan. Vi åker strax efter 12 och ska både handla och hämta D-vitaminer på BVC på vägen. Eftermiddagen blir dock lugnare och det väntas grill och god mat.

Igår tittade vi på hus förresten! Eller, vi tittade mer på tomten för att området är underbart, men huset hade vi nog rivit och byggt nytt istället. Ett stort minus var alla knott (det var galet!) just för att det ligger vid en sjö, men det stora pluset var som sagt området. Vi ska prata lite mer om det och utgår därifrån. I vilket fall så är det kul att ha börjat se sig om! 🙂

Nu måste jag börja ta tag i allt här hemma! Hoppas ni får en härlig dag.

Kram.

DSC03221

DSC03222

DSC03223

DSC03224

DSC03225

DSC03227

DSC03231

DSC03232

// Bjuder på lite bilder från gårdagen när jag äntligen fick hänga med lillasyster 🙂 <3 //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons