-“Upp nu morsan!”. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

-“Upp nu morsan!”.

God morgon!

Snacka om att jag tog nitlotten inatt, haha. Klockan 6 imorse vaknade Julia och då fanns det minsann inga direkta planer på att somna om. Så nu ligger vi här i sängen i väntan på att resten av huset ska vakna hemma hos pappa. Men jag ska inte klaga – jag har sovit som en prinsessa inatt och faktiskt Julia likaså.

Hoppas ni sovit gott och att ni hade en bra fredag igår! Lite surt att Sverige förlorade matchen när det var 2 minuter kvar, men värst tycker jag matchen var mellan Slovakien – Kroatien där man kastade in rökbomber och smällare. Så jäkla farligt och onödigt!
Visst låter jag insatt i fotbollen ändå? Så blir det med en fotbollstokig familj.

Idag har vi inga planer mer än att ta det lugnt här hemma innan vi beger oss hemåt igen. Här är underbart – jag hade gärna stannat längre.

Kram på er.

DSC03234

// God morgon hälsar den här lilla räkan! //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annica

    Hehe jag visste inte ens att Sverige förlorade innan jag läste det här inlägget. 😉 SÅ insatt är jag. Haha…
    Min natt blev ett inlägg på bloggen, då jag först hann sova en liiten stund för mig själv. Sedan trippade de in en efter en de två stora, och så den lilla som ville äta vid 03 inatt. :p Och sedan var det kört med min sömn – trots att de tre sov till 6.30 :p

Annons