Midsommarplaner. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Midsommarplaner.

God morgon finaste ni!

Oj, vad jag har sovit tungt inatt. Fredrick hade tydligen varit vaken och uppe flera gånger inatt utan att jag märkt någonting alls. Känner mig iallafall väldigt utvilad nu 🙂 !

Ja, hörni. Vad ska man säga om matchen igår egentligen? Det är tråkigt att Sverige inte går vidare tycker jag, för här slutar liksom EM för mig. Mitt fotbollsintresse sträcker sig helt enkelt inte längre än så tyvärr. Det blir ju helt klart lite folkfest när vårt landslag ska spela och det tycker jag är så härligt! Vad ska vi nu hitta på efter midsommar? Haha.

På tal om midsommar så åker vi tillbaka upp till pappa idag för att passa hus och hundar över helgen. Morgondagen blir därför väldigt lugn för oss och vi ska passa på att bara mysa, kramas och umgås som familj. Eftersom varken jag eller Fredrick dricker mer än kanske 1 glas om året så blir det att vi föredrar hemmakvällar och mys framför allt festande. Det känns fantastiskt att vi trivs så bra i varandras sällskap och bjuder hellre hem folk på middag för att bara sitta och prata 🙂
Det här året blir dock lugnt.

Vad ska ni göra på midsommar? Brukar ni göra tårtor? Jag är så sugen på tårta att jag funderar på att baka någon i ett mindre format (vem försöker jag lura? Haha. Klart det blir en normalsize!), men vad är ju frågan?

Nu ska vi sätta igång den här dagen! Hoppas den blir fantastisk för DIG!

Kram.

DSC03515

DSC03516

// Ibland får man <3 //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons