Bilder från vår fantastiska midsommar. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bilder från vår fantastiska midsommar.

God morgon!

Hoppas att ni hade en helt grym midsommar! Jag vaknade upp med huvudvärk men inte av alkohol, hehe. Jag tror jag drack lite dåligt igår och efter att ändå ha sprungit en ganska lång runda i solen så hann jag aldrig dricka ikapp mig. Nåja, bara att dricka mer idag 🙂

Vi är uppe med tuppen idag! Elise sov inte en enda gång igår och gav inte efter förrän vid 20:30 när hon gick in och lade sig i sängen framför en film. Tidig kväll – tidig morgon!
Fredrick var helt slut imorse så han fick sova vidare och jag gick upp. Nu sitter jag och min tjej här i soffan och myser framför tvn.

Här kommer lite bilder från gårdagen! Hoppas som sagt ni hade det underbart. Det är ni värda.

Kram.

DSC03559

DSC03572

DSC03573

DSC03575

DSC03578

DSC03580

DSC03583

DSC03586

DSC03589

DSC03591

DSC03593

// Underbara familj! Ni gör mig så lycklig <3 //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annica

  Så otroligt mysigt ni ser ut att ha haft det. Lite avis blir man allt! :p *skämt åsido!*
  Här blev maken akutinringd på jobb i Göteborg så han var borta kl 15-22 midsommarafton. Åkte igen vid 06.30 imorse och kommer hem inatt på småtimmarna, sedan åka igen tillbaka till Göteborg på eftermiddagen imorgon och blir då borta till 4 juli. *pust* Periodvis ensamstående mamma är vad jag kallar mig då han har dessa säsonger med bortaarbete.

  1. goteborgsmamman

   Åh, vi hade det underbart, men jag hoppas du hade det fantastiskt även om mannen fick åka bort ett par timmar. Förhoppningsvis hinner ni ta igen det mesta när han är hemma 🙂
   När männen är borta så får vi mammor ha varandra! Kram <3

Annons