Risentas bananbröd. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Risentas bananbröd.

Hej på er!

Igår eftermiddag testade vi att baka brödet som vi fick i månadens Testagrambox. Det var en färdigmix från Risenta som är gjort på bland annat rismjöl, durramjöl, vallmofrön och psylliumhusk som du blandar med banan, ägg, olja, salt och ev lite honung för att sedan köra 70 min i ugnen. Så enkelt att det nästan är löjligt! 🙂

Brödet luktade kanske inte jättegott, men jag tycker det var väldigt gott! Det blev dessutom nästan lite krämigt inuti och ett perfekt frukostbröd eller att ha på buffén. Jag kommer absolut att testa de andra varianterna Fröbröd eller Nypon och Chiabröd 🙂

Kram.

DSC03660

DSC03661

// Bananbröd från Risenta. //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons