Göteborgsmamman

Datenight & sömntips.

God morgon!

Hur mår ni? Har ni sovit gott? 🙂
Jag sitter här och häller i mig mängder med kaffe. Igår kväll var ju jag och Fredrick på datenight och vi var hemma strax innan 23, men sen vaknade jag vid 03 inatt och kunde inte somna om. Elise kom in till oss och den ljuva doften avslöjade att blöjan var tvungen att bytas. Jag gick upp, bytte och vi gick tillbaka till sängen igen. Elise somnade om på direkten men jag låg och vred och vända på mig hur länge som helst – av ingen anledning alls. Konstigt.
Likte lustig kuriosa: visste ni att om man går och lägger sig en kväll och inte kan somna trots att man är trött – när man nästan har lite myror i benen – då ska man dricka kaffe? Det slår ut systemet och du somnar som ett barn.

Datenighten igår var supermysig och vi behövde verkligen en kväll för oss själva. Vi åt middag länge på Tara’s och såg Independence Day på bio (superbra! se den!). Jag la ifrån mig kameran när vi började äta så det blev inte så många bilder från kvällen, men det får vara så ibland också 🙂
Vi brukar vardagsmysa väldigt ofta hemma, men ibland behöver man tid för sig själva för att hitta tillbaka till den där nykära-känslan och få prata i lugn och ro om absolut ingenting.
Jag är verkligen så glad att jag har Fredrick i mitt liv. Det finns ingen som honom och jag känner mig så lugn i själen när jag har honom nära. <3

Idag är det mammamys i dubbel bemärkelse. Mamma kommer hit på förmiddagen, sen ska jag på mammaträff vid lunch för att sedan avsluta dagen med ett event senare ikväll. Fullspäckad men en så rolig dag! Regnet öser ner, men vad gör det?

Ha en fin dag!

Kram.

DSC03748

DSC03749

DSC03750

DSC03753

// Älskade kärlek. <3 //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.