Egentid. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Egentid.

Gooood morgon!

Jag var lite lagom trött igår kväll som ni kanske läste, men den här fredagen kan inte ha börjat bättre.
Elise har sovit hos sin moster inatt vilket helt plötsligt ger en ett par minuter över till att göra absolut ingenting. Jag och Fredrick lutade oss tillbaka i soffan igår kväll, Julia lekte runt på sin matta och vi lyckades se ett helt avsnitt med färre avbrott än vanligt av Banshee. Vi hann mysa innan läggdags och imorse hann jag springa, köra hemmaträning, äta och duscha utan avbrott. Det är magiskt med egentid. Men – för det finns alltid ett men, haha – redan från det att Elise åkt hemifrån så saknade vi båda henne galet mycket. Det kanske är det som är meningen med egentid – att man ska hinna sakna sina barn för att ha energi nog till att ge dem obegränsat med lek när de är hos en? Vi får se egentiden som ett slags SPA tycker jag – ett tillfälle för en att ladda de berömda batterierna. Heja egentid!

Idag är det dags för läkarbesök för min del och sedan har vi resten av dagen sådär lite halv-bokad. Vi får se vad som händer! Jag funderar iallafall på hemmagjorda inbakade minipizzor till middag – hur låter det?
Jag insåg även att vi har hela helgen oplanerad och att vi har fått en större lånebil – en utflykt till helgen kanske borde planeras 🙂

Vad ska ni göra i helgen? Något med en partner som får semester kanske?

Ha en fantastisk fredag bästa <3

Kram.

IMG_3907

IMG_3909

// Så här många bilder fick jag från mammalunchen igår, haha. Nåja, bättre än inget! //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons