Jane Kønig. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Jane Kønig.

I samarbete med Jane Kønig.

Hej på er!

När jag fick ett mail häromdagen med en förfrågan om ett företag fick skicka produkter till mig så gick jag in för att läsa om dem på deras hemsida som jag alltid gör. Jag tycker det är viktigt att jag kan stå för det jag rekommenderar i bloggen såklart, men också för att jag gillar att upptäcka nya saker och läsa om historien bakom dem.

Idag fick jag ett paket från Jane Kønig och jag måste säga att jag är otroligt imponerad av hennes livsverk. Inte nog med att smyckena är otroligt vackra, kvinnan bakom dem har lagt ner sin själ i hennes kollektioner. Ni kan läsa hennes historia här.
Armbandet ni ser på bilden är en av hennes Love Tags smycken och bokstäverna har jag valt själv – E för Elise och J för Julia. Är det inte superfint?

Vill ni se fler smycken eller vackra bilder så finns Jane Kønigs hemsida och Instagram.

Kram på er <3

DSC03839

DSC03843

// Love Tags smycken från Jane Kønig. //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx