Hon står! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Hon står!

God morgon!

Vet ni vad?! Jag vet att jag spoilat nyheten i rubriken redan, men Julia STÅR! Nu ställer hon sig inte upp själv, men ställer vi henne mot bordet så står hon där länge, länge och micklar med det som ligger framför. Det känns ju helt galet! Gjorde Elise såhär vid 7-månaders ålder? Det tror jag faktiskt inte. Vi har alltid trott att Julia kommer vara tidig just för att hon har ett syskon som hon gärna vill härma – tror ni det kan vara så? Ni som har barn med syskon/förebilder – hur har det varit för er? Har det gått fortare med andra barnet?

Idag är det möte för min del strax efter lunch, men i övrigt måste vi börja packa. TACK för alla tips som kommit in med allt från platser vi måste se i Europa till vad som måste följa med i bilen och hur många pauser som kan vara bra att ta när man reser med barn. Ni är bäst!

Jag ska passa på att göra mig iordning – Elise sover fortfarande och Julia är på väg att somna om. Ibland händer det, haha.

Kram på er och ha en härlig tisdag!

DSC03971

DSC03973

DSC03974

// Älskade busan som står alldeles själv <3 //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons