Göteborgsmamman

Ready for Rio.

God morgon vackra ni!

Hoppas ni har sovit gott och känner er utvilade. Nu är det bara en dag kvar till fredag och jag känner mig så laddad och rätt så stressad inför allt som måste fixas innan vi åker imorgon, haha. Det ska packas, städas, handlas och planeras inför bilresan. Jag längtar tills den stunden vi sätter oss i bilen och bara kör!

Igår var det en lugn stund på förmiddagen och vid lunch kom mamma för att passa barnen medan jag gjorde mina naglar. Färgen denna gången heter Ready for Rio och är såååå fin – jag är kär! Bilder kommer upp lite senare – jag måste bara lägga in bilderna 🙂
Jag tog även en sväng förbi Juicekällan för en god juice och jag fick köpt lite sommarkläder, en solhatt till Julia, en tunn frotébadrock till Elise och nu har vi bara UV-dräkter kvar. Nu måste jag vara ärlig – måste uv-dräkterna vara så fruktansvärt fula? Haha. Jag tycker de ser så lustiga ut, men jag förstår ju att tanken är att det ska vara en nödvändighet mer än något annat kanske 🙂 Tipsa gärna om ni vet några som säljer bra, snygga och praktiska uv-dräkter.

Dags att börja packa här hemma. Det ska bli skönt när kvällen kommer idag 🙂

Kram på er fina.

DSC03984

DSC03988_1

DSC03991

DSC03999

// Vi är minst sagt ready for Garda iallafall! //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.