Första anhalten. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Första anhalten.

Guten morgen sonnenschein!

Hur mår ni? Vi har precis ätit frukost på vår första anhalt under vår resa. Gårdagen gick strålande bra och vi hann komma ända ner till Tyskland, ungefär 10 mil ovanför Lübeck, en liten bit efter färgan Rödby – Puttgarden. Vi stannade till på ett hotel som hette Hotel Gremersdorf sent igår kväll och vaknade upp till en utsikt över öppna fält och till en underbar frukost. Ett bra tips för er där ute 🙂

Nu sitter vi i bilen igen och drar oss vidare nedåt. Vi har inga planer utan kör på i den takt som går. Elise kollar film och Julia har somnat om. De har verkligen varit underbara hittills så nu hoppas vi att det håller i sig 🙂

Vad gör ni idag? Har ni fått semester redan kanske?

Ha en underbar dag så hörs vi snart igen!

Kram.

 DSC04029

DSC04033

DSC04034

DSC04038 DSC04039 DSC04028

IMG_4055 IMG_4057

// Roadtrip! //
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons