Livet i Italien. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Livet i Italien.

Good morning sunshines!

Har ni sovit gott? Jag har sovit som en stock och känner mig så utvilad – underbart! Igår grillade vi och efteråt blev det en massa godis och ett glas champange – jag känner mig superbakis idag, haha.
De är så gulliga här på hotellet! Inte nog med att servisen är på topp, igår hade de lämnat ett litet paket till Elise med tvättartiklar och hon har nu fått en perfekt kompis att leka med i vattnet. (Sen har hon ju redan doppat sina andra gosedjur i vattnet redan, men det är en annan historia, haha.)

En annan sak de är duktiga på är frukosten. Herregud, så god den är. Gröten – hur tråkigt det än låter – är fantastisk och det finns så mycket frukt att man inte vet vad man ska välja. Det är galet! Elise vräker i sig vattenmelon och Fredrick kommer ha gått igenom kakbuffén innan vi åker hem.

Idag ska vi fortsätta mysa, äta gott och senare i eftermiddag måste jag springa. Det blir väldigt mycket gott-gott här nere och det kräver sina steg kan jag lova, haha.

På tal om mat så är det dags för frukost. Hoppas ni har det underbart där ni är – det är ni värda. <3

Kram.

DSC04226 DSC04228 DSC04246 DSC04221 DSC04215 DSC04212 DSC04209 DSC04205

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx