Väderkaos i Italien. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Väderkaos i Italien.

God morgon!

Den här morgonen är det lite svalare här inne på hotellrummet. Vi hade nämligen världens oväder här igår med både åska, regn och hagel. Just när vädret drog in över Garda så var Fredrick högst upp i bergen och cyklade. Jag vet att han är vettig nog att dra sig till något säkert ställe när sånt händer, men det gav mig ändå en klump i magen. Efter en stund smsade han och mycket riktigt – då hade han satt sig på ett hotells restaurang och försökte vänta ut det värsta.

När det klarnat upp och Fredrick var tillbaka så drog jag på mig löparskorna och gav mig ut i den klara luften. Jag sprang upp på en topp och fick en helt otrolig utsikt över området – det var värt varje steg för att komma upp dit 🙂 Jag har lagt ut bilder på Instagram om ni vill se.

Efter all träning så var det dags att äta ikapp våra kalorier och vi gav oss ut för att äta pizza. Jag fick ett helt otroligt gott vin till maten och en pizza med Philadelphiaklickar på. Just det där med Philadelphia på pizza är underskattat – det måste ni testa! Så himla gott!

Idag ska vi se om vi inte kan sightseeinga lite runt sjön – något säger mig att det finns mycket att se.

Hur mår ni? Hur är vädret hemma i Sverige? Man längtar ju oftast hem under sin semester, men nu känner jag att här är en plats jag hade kunnat vara på hela livet.

Hoppas ni mår bra.

Kram.

DSC04337 DSC04317 DSC04302 DSC04281 DSC04272
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons