Semester = onyttigheter och tävlingar. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Semester = onyttigheter och tävlingar.

God morgon!

Hur mår ni? Jag mår himla bra! Livet är för kort för att vara ledsen eller nere 🙂 Och om du inte känner dig på topp: vad gör den saken du grämer dig över om 100 år?

Vi har precis ätit frukost och druckit kaffe ute i solen. Elise har blivit helt såld på hotellets prinskorvar och åt upp hela deras lager imorse, haha. Nästan iallfall.
Fredrick ska alldeles strax ut och cykla så jag tänker mig att vi drar en snabb update och sedan håller jag och tjejerna oss inne från solen idag – det är dags för shopping i den nya gallerian!

– Fredrick och jag tävlar om i vem som lyckas få mest färg under den här resan – verkar det som iallafall. Fredrick är noga med att jämföra våra kroppar vid läggdags och konstaterar som oftast att han är brunast. En stor lögn.

– Vi har runt 28-30 grader här vilket är perfekt för oss vuxna, men en fin-fin gräns för de små. Det är bad minst 2 ggr om dagen som gäller, mycket solfaktor, mängder med vatten och ännu mer skugga. Igår kändes båda barnen lite hängiga och gnälliga vilket resulterade i saft och ett extra bad.

– Jag tänkte att jag skulle sammanfatta några bra tips efter den här resan till er som kanske funderar på att bila med barn och för er som ska till solen. En sån lista hade jag själv önskat att jag läst innan vi åkte 🙂

– Julia saknar klänningar och ändå tycker jag att det var det enda jag packade ner. Det behövs fler när man inte tvättar lika ofta och det ska jag leta extra mycket efter på gallerian idag.

– Varför betyder alltid semester onyttigheter? Haha. Nog för att vi tränar, men jag kommer ha lagt på mig lite när vi kommer hem tror jag. Det gör ingenting – man måste tillåta sig att njuta fullt ut tycker jag!

– Idag har vi ett födelsedagsbarn bland oss och han ska firas på bästa sätt. Ikväll blir det därför restaurangbesök och paketöppning.

Hoppas ni får en fin onsdag.

Kram.

DSC04848 DSC04846 DSC04856 DSC04859

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons