Utcheckade – men vartåker vi nu? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Utcheckade – men vartåker vi nu?

Good morning sunshines!

Nu är allt inpackat i bilen, vi har checkat ut och slagit oss ner i lobbyn. Dags att leta boende för kommande nätter! Vi har fortfarande inte spikat någon destination – visst är vi helt galna? Konstigt nog är jag inte orolig – vi drar oss antingen en bit norrut, kanske mot Frankrike eller så fortsätter nedåt ca 50 mil innan vi vänder. Vilken impulsresa och jag kunder inte älska det mer!

Lite vemodigt är det att lämna Hotel Santoni. Jag önskar personalen här fanns hemma och att vi kunde umgås varje dag. De ger så mycket lycka och kärlek att jag nästan rodnar. Vi kommer att komma tillbaka många gånger om!

Dags att börja leta boende. Nu kör vi!

Kram finaste ni.

DSC05318 DSC05316 DSC05315 DSC05306 DSC05294 DSC05287 DSC05283

// Bilder från gårdagen. //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx