Göteborgsmamman

Ni kommer inte tro viär kloka.

Hej på er!

 

Vad gör ni? Vi sitter i bilen och fick precis stanna för att torka spyor – the life of a parent, haha. Det är konstigt hur ens egna barns spyor och bajs inte är det minsta äckligt egentligen, när magen kan vända sig åt någon annans. Elise kräktes utan anledning, men jag gissar att de krokiga vägarna gjorde henne något åksjuk. Nu sover hon iallafall och vi kan köra vidare.

 

Nu kommer ni inte tro att vi är kloka, men vi är faktiskt på väg tillbaka till Torbole och Gardasjön. Så bra är det faktiskt, att vi vill tillbaka igen. Vi stannar 3-4 nätter innan vi åker tillbaka mot Sverige och den här gången möter vi upp två kompisar som kommer för att stanna på vårt hotell imorgon. Det blir verkligen skoj!

 

Här kör lastbilarna om varandra på vägarna och bromsar upp trafiken lite, men snart hoppas jag att vi kan kliva ur bilen och njuta av ännu en pizza i fantastiska Garda.

 

Kram.

 

DSC05224

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.