Göteborgsmamman

7 tankar på språng.

God kväll älskade ni.

Vi är framme i Garda och jag har nog sällan känt mig så hemma som här. Vi bor på ett hotell inatt, men åker tillbaka till vårt förra imorgon för att sedan stanna tills på tisdag – först då börjar vi dra oss hem mot Sverige igen. Tills dess njuter vi bara och försöker att inte tänka på hemresan riktigt än. Istället sammanfattar vi dagen med ett par tankar som slagit mig under dagen 🙂

… Innan vi åkte köpte jag många klänningar till Elise och Julia på H&M för 49:- och 79:-/st. Det kallar jag slit och släng-kläder och de har verkligen varit guld värda nu under semestern när det spills tomatsås, glass och annat som inte ens tvättmaskinen får bort!

… Vattnet här i Garda är fantastiskt och alldeles krispigt – bara en sån sak tycker jag gör det värt att vara här 🙂 Det smakar verkligen underbart och gör att det inte behöver planeras in och kånkas hem travar med vatten – skönt!

… ’Värme gör att naglarna växer snabbare’ lärde Fredricks bror och svåger mig häromdagen och visst stämmer det! Jag smsade min nageltjej Anna redan idag och bad henne boka in mig direkt när vi kommer hem.

… Ersättning för bebisar – även den för känsliga magar som vi kör med – går att köpa på apoteken här i Italien, Perfekt när jag blev orolig för att vår skulle ta slut trots att vi köpte på oss ett par extra dunkar innan.

… Ni får tycka att jag tjatar men jag är verkligen  glad att vi åkte hit. Italien gör mig lycklig rakt in i själen och att bila med barn är inte alls så svårt som jag trodde.

… Elise har en hattfetisch och mycket av den tiden vi satt i bilen idag gick åt till att prova Fredricks keps, min keps, Fredricks hjälm, hans hatt, Julias hatt och sin egna keps i alla möjliga kombinationer. Bäst gillade hon den gula kepsen och tur var väl det – då kan hon ha den och inte Fredrick, haha.

… Vi åt middag ute på balkongen nu ikväll och blickade ut över berget och det skvalpande vattnet. Vinden var lite tuffare idag och kite-surfarna var fler än någonsin. Vilken häftig sport! Den skrivs upp på min Bucketlist.

Sov gott fina ni. Tack för att DU är DU.

Kram.

DSC05529 DSC05526 DSC05524 DSC05522 DSC05520 DSC05518 DSC05517 DSC05516 DSC05513

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Pethra

  Har precis hittat din blogg och jag måste säga att ni verkar vara en så himla mysig och glad familj, härliga helt enkelt. Väldans kul att följa er på er lilla tripp också! 🙂 Hälsningar Pethra

  1. goteborgsmamman

   Men åh, vad du är söt! Tusen, tusen tack – jag blir alldeles varm i hjärtat <3 Vi är nog väldigt glada och gillar att mysa så jag hoppas jag kan utstråla det hela på bloggen också 🙂 Tack igen! Kram <3

 2. Pethra

  Har precis hittat din blogg och jag måste säga att ni verkar vara en så himla mysig och glad familj, härliga helt enkelt. Väldans kul att följa er på er lilla tripp också! ☺️ Hälsningar Pethra

 3. Cassandra

  Så roligt med dina uppdateringar från Italien! Jag har hört att andra är SÅ nöjda med sina resor dit, så nu är jag riktigt sugen själv också 🙂 Jag har följt dig ett tag och måste säga att när du bytte till Loppi så blev designen så bra! Njut av resten av resan, kram!

  1. goteborgsmamman

   Men söta! Vad kul att du tycker det! Det blir ju lätt många lika bilder, men jag försöker variera så gott det går 😉 Ja, Italien är verkligen fantastiskt och Gardasjön kan jag verkligen rekommendera. Tusen tack för din fina komplimang om designen – jag ger all cred till fantastiska Loppi-teamet!
   Miljoner kramar till dig <3